BZV Zonwering Veranda

Boshuisweg 5
7233 SE Vierakker

Telefoon: 06 12 07 22 00

Website: bzvzonwering.nl


Wij zijn Gerjan en Mariël uit het achterhoekse Vierakker. Samen zijn wij een nieuw zonweringsbedrijf gestart onder de naam BZV Zonwering. Dit staat voor Bronckhorst Zonwering en Veranda’s.

BZV Zonwering is een zonweringbedrijf in Vierakker dat specialist is in binnen- en buitenzonwering voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Onze collectie voldoet aan een ruime keuze in materiaal, is volledig up-to-date met de hedendaagse trends en uiteraard van een perfecte kwaliteit. Wij zien de ontwikkeling van onze producten en de training van ons personeel als absolute ijkpunten van ons zonweringbedrijf te Vierakker en investeren hier dan ook uitgebreid in. Zo kunnen wij altijd garanderen dat u als gewaardeerde klant uitsluitend de allerbeste producten krijgt.

Onze website geeft een compleet beeld van onze merken en producten en welke service wij u kunnen bieden. Van op maat gemaakte rolluiken tot zonneschermen, van garagedeuren tot horren. Iedere klant heeft speciale wensen op het gebied van formaat, kwaliteit, kleur en uitvoering. Al onze producten worden op maat gemaakt, geleverd en vakkundig gemonteerd. Laat u verrassen door ons vakmanschap en productkennis. Maak vandaag nog een afspraak voor een advies op maat of een vrijblijvende offerte.

Bij BZV Zonwering kunt u terecht voor:

  • Diverse soorten zonwering
  • Veranda’s en tuinkamers
  • Overkappingen
  • Garagedeuren
  • Onderhoud en reparatie