Buro Achterhoek… Zaken voor elkaar!

Molenstraat 43
7075 BB Etten

Telefoon: 06 208 85 933

www.buroachterhoek.nl
www.achterhoekbiz.nl

Buro Achterhoek is een full service buro gevestigd midden in de Achterhoek. Op het gebied van reclame, websitebouw, grafische vormgeving, ICT, drukwerk, marketing, sales en communicatie bent u bij ons aan het juiste adres. No-nonsense en hart voor ons vak! Wij bieden u passende oplossingen in de breedste zin van het woord. Uw reclamebureau voor de Achterhoek!

Wij bieden u een schat aan communicatieve kennis en ervaring die van waarde kunnen zijn voor ieder bedrijf! Als deskundige partner denken wij continu met u mee en zorgen wij voor praktische ideeën en oplossingen. Veelzijdigheid, korte lijnen en flexibiliteit staan voorop.

Wij zijn tevens de makers van AchterhoekBIZ Magazine, het ondernemersmagazine voor en door ondernemers in de Achterhoek. Telkens wanneer er een nieuwe editie van AchterhoekBIZ verschijnt, wordt de NetwerkBIZ Bijeenkomst georganiseerd. Een leuke manier om kennis te maken met collega-ondernemers en te netwerken. U bent van harte welkom op dit ondernemerstreffen.

We zitten niet stil en blijven door ontwikkellen, vanaf medio maart 2016 starten wij onze eigen Business Club, de AchterhoekBIZniZZ Club, daarover hoort u de komende tijd meer. Heeft u al vragen en wilt u, net als zo’n 40 Achterhoekse ondernemers ook lid worden, neem dan contact met ons op ; [email protected] , wij komen daar dan z.s.m. bij u op terug.

Buro Achterhoek... zaken voor elkaar! ​

Buro Achterhoek… Zaken voor elkaar!